HET VERHAAL

Afslankkoffie met pit, een 6 daagse uitdaging

Slim & Effective is een zelfstandig verdeler van gezondheidsproducten waaronder afslankkoffie. Via een 6 day challenge maak je kennis met het assortiment.

De Uitdaging

Mimmick werd ingeschakeld om meer mensen kennis te laten maken met de 6 day challenge van Slim & Effective. De klant had eerder al een e-book ontworpen, maar verder was er geen duidelijk plan om dit e-book te gaan verdelen.

Onze opdracht was duidelijk, meer verkopen te gaan realiseren door mensen kennis te laten maken met de 6 day challenge & het e-book.

De Aanpak

Het E-book

Er werd door ons een hoog converterende landingspagina gemaakt waar de doelgroep zich kon aanmelden om het e-book per mail te ontvangen. Dit alles werd gekoppeld aan het e-mailprogramma van Slim & Effective.

Doormiddel van doelgerichte campagnes op Facebook & Instagram zorgen we voor een mooie instroom van leads. Mensen klikten door naar de landingspagina en vroegen het e-book aan.

6 Day Challenge

De 6 daagse challenge was aanwezig op de webshop van de klant. Echter was dit als een standaard product op een kale productpagina.

Er werd door ons een landingspagina ontworpen die de aandacht trok, de doelgroep informeerde, de voordelen uitlegde van de 6 day challenge en uiteindelijk verkopen van het 6 day pakket realiseerde.

De Resultaten

“Robin, bedankt voor een tot nu al zeer vruchtbaar jaar! En ben er absoluut 100% zeker van dat 2021 nog mooier gaat worden!”

– Zaakvoerder Slim & Effective

Instroom van leads, retargeting van geïnteresseerden = meer verkopen

De opgezette sales funnel werd gevoed door een mooie instroom van leads, dit via de Facebook & Instagram campagnes.

Via het e-book maakte de doelgroep kennis met de 6 day challenge en werden geïnteresseerden over de streep getrokken met op maat gemaakte retargeting campagnes.

Het resultaat liegt er niet om, niet alleen werd er een mooi aantal leads afgeleverd aan de klant, maar werd de visibiliteit verhoogd & een sales funnel opgezet met hoogconverterende landingspagina’s die zorgden voor een enorme toename van directe verkopen als gevolg.

Creatives

Ebook